Sähkötyöt Ruohonen Oy toimittaa myös markkinoiden johtavat aurinkopaneelit | Helsinki, Turku, Somero

Kauttamme saat nyt myös aurinkopaneelit. Aurinkosähkön hyödyntäminen on järkevää ja energiatehokasta. Kerromme mielellämme aurinkopaneeleiden hyödyistä, asennuksista ja käytöstä. Osaamme suositella juuri sinun tarpeisiisi sopivaa ratkaisua. Teemme yhteistyötä alan johtavan aurinkovoiman asiantuntijan, GreenEnergy Finland Oy:n kanssa (GEF).

GEF:n aurinkopaneeleista löytyy lukuisia vaihtoehtoja, jotka esimerkiksi tarjoavat parhaan mahdollisen suorituskyvyn suhteessa hintaan tai toimivat tehokkaasti paikoissa, joissa asennusalue on rajallinen. Vaihtoehto löytyy myös asiakkaalle, jotka vaatii aurinkopaneeliltaan etenkin esteettisyyttä. 

Tilaa meidät ilmaiselle kartoituskäynnille, jonka yhteydessä kerromme juuri sinun tarpeisiisi parhaiten soveltuvista vaihtoehdoista!

GEF Rahoitus yksityisasiakkaille - Aurinkovoimala ilman kertainvestointia nyt myös yksityisille

Voit hankkia aurinkovoimalan kätevästi GEF Rahoituksella, jopa ilman käsirahaa. Aurinkovoimalasi tuottaa omavaraista sähköä käyttöösi, ja lyhennät lainaa siitä tulevilla säästöillä.

Kun aurinkovoimalasi kokonaiskustannus on selvillä, kannattaa rahoitusta hakea summalle, joka kattaa myös asennuksen ja muut kulut erittelyn mukaan.  Voit itse valita haluamasi takaisinmaksuajan ja sinulle sopivan kuukausierän. Oman vakituisen asunnon peruskorjaukseen otetun rahoituksen korot voi hakea verovähennyksiin. Työn osuudesta saat myyjältäsi erittelyn ja voit hakea myös kotitalousvähennyksen. Ensimmäinen lasku on koroton ja kuluton. Voit maksaa kuukausierissä tai halutessasi koko lainan kerralla pois. Rahoituspäätös on voimassa 3 kuukautta ja sen voi allekirjoittaa omia verkkopankkitunnuksia käyttäen.

Ota yhteyttä ja täytetään hakemus yhdessä! Tai voit halutessasi täyttää hakemuksen jo etukäteen tästä linkistä

  • Rahoitus 1 000–30 000 €.
  • Joustava takaisinmaksuaika.
  • Edullinen korko OP-prime + 6,95%*.
  • Laskutuspalkkio 7 €/kk.
  • Kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa
  • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
  • Rahoituksen korot verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun rahoitetaan oman vakituisen asunnon perusparannusta.
  • Rahoitus kerryttää Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia.

KSL:n mukaisesti laskettava todellinen vuosikorko 5 000 euron (kertaluotto) keskimääräiselle luotolle 36 kuukauden laina-ajalla on 10,43 %, kun nimelliskorko on 7,30 %. Luottohinta on 5783,57 €. (Tilanne 01/2018). Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.